Over

BSH PartyService

Een feest kan echt dolle pret zijn. Zoveel mogelijk voordelen met zo weinig mogelijk nadelen. Dat is waar BSH Partyservice om draait.

Wij van BSH Partyservice zijn een zeer enthousiast team en streven wij met veel passie er naar, u een heuglijke dag of avond te bezorgen door een goed georganiseerde partyservice. Dit doen wij door aandacht en met oog voor detail.

U kunt bij ons terecht voor partytent verhuur van klein tot groot en een complete catering. Van biertap tot springkussen en ook de opblaasbare Sarah en Abraham ontbreken niet in ons assortiment. Met ons meedenkend vermogen en creativiteit zijn wij een betrouwbare partner voor de organisatie van uw evenement, tuinfeest of bedrijfsfeest op locatie! En wat wij beloven, maak wij waar!

Twijfelt u nog? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Ook zijn wij te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

Vragen? Neem contact met ons op

Altijd een geslaagd feest

Met de party artikelen van BSH Partyservice heb je altijd een goede start voor je feest. Naast onze party artikelen bieden wij ook een catering service zoals ontbijt, lunch of diverse buffetten.

Altijd bereikbaar

U besteld makkelijk en snel via onze webshop. En u heeft altijd inzicht in de actuele artikelen.

Zelf ophalen mogelijk

Naast afleveren is zelf afhalen geen probleem.

Snel en eenvoudig

U besteld makkelijk en snel via onze webshop. En u heeft altijd inzicht in de actuele artikelen.

Uitstekende service

De klant is bij ons echt koning, je hebt altijd persoonlijk contact

Winkelwagen
Chat openen
BSH Partyservice
Hallo, kunnen we je helpen