Ballonnen

Ballonnen zijn onmisbaar op een feestje, verjaardag of een bruiloft.

Ballonnen welke gevuld zijn met helium kunnen gebruikt worden als decoratie aan het plafond of zoals wij onze standaard ballonnen leveren gebundeld aan linten welke vast zitten aan een gewicht waardoor je een geweldige tafel of vloer decoratie hebt. Ballonnen van BSH Partyservice worden per set van 3 stuks geleverd aan een lint met een gewicht.

Onze ballonnen zijn rekbaar, soepel en bovendien erg populair. Latex ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlatex. Een vloeibaar natuurproduct dat wordt gemaakt van het sap van een rubberboom. Dit is dan ook de reden dat latex ballonnen 100% biologisch afbreekbaar zijn. Oxidatie is de eerste stap in het vergaan en dit begint al binnen ongeveer een uur na het opblazen van de ballon. Een ballon doet er net zo lang over als een eikenblad om te vergaan.

Onze latex ballonnen zijn met helium op te blazen, er zit alleen een groot verschil in de levensduur van de ballon. De zweeftijd van een ballon hangt van een aantal factoren: de maat van de ballon, het materiaal van de ballon en de weersomstandigheden.

Toont alle 12 resultaten

Winkelwagen
Chat openen
BSH Partyservice
Hallo, kunnen we je helpen