Springkussens

Origineel kinderfeestje

Door de verschillende maten springkussens binnen ons assortiment passen ze met gemak op straat of in je achtertuin! De kleinere formaten tov een groot springkussen huren is dat je nu ook een springkussen kan plaatsen in bijvoorbeeld je achtertuin. Het toevoegen van een springkussen geeft een extra dimensie aan het kinderfeestje en is een originele invulling voor het kinderfeestje. Kies een keertje niet voor de bioscoop of voor een binnenspeeltuin, maar tover je eigen achtertuin om tot speeltuin! De kinderen hebben gegarandeerd een leuke middag.

Goedkoop springkussen huren

Wil je een springkussen bij ons huren dan is het natuurlijk ook belangrijk om te weten welk prijskaartje hier aan hangt. Ten opzichte van de koopprijs van een springkussen is het huren van een springkussen zeer laag. In verhouding met bijvoorbeeld 2 uurtjes zwemmen is een springkussen ook zeer laag in de kosten. Wanneer je een springkussen huurt, huur je deze voor een hele dag en heb je er een hele dag plezier van.

Leuk voor kinderen

Zoals eerder genoemd is het huren van een springkussen heel erg leuk voor kinderen. Ze kunnen de hele dag springen, gieren en oefenen met salto’s maken. Alle springkussens van BSH Partyservice hebben een thema. Waan je bijvoorbeeld in de jungle of op een boerderij. Daarnaast hebben sommige springkussens ook een glijbaan en klimgedeelte! Een springkussen maakt jouw themafeestje dus helemaal af. De kinderen bevinden zich echt even in een andere wereld. Voordeel voor de ouders: in de avond zullen ze lekker slapen na een springkussen party.

Toont alle 7 resultaten

Winkelwagen
Chat openen
BSH Partyservice
Hallo, kunnen we je helpen