Kilometervergoeding

Alle verhuur prijzen welke vermeld zijn op de website zijn exclusief aflever kosten. Aflever kosten worden achteraf berekend aan de hand van de door de klant opgegeven postcode en huisnummer. Zodra deze kosten bekend zijn en de verhuur periode is bevestigd ontvang je per mail een overzicht van alle kosten. Aflever kosten worden berekend aan de hand van het aantal kilometers welke door BSH Partyservice moeten worden gemaakt. Dit betekend dat als een artikel wordt afgeleverd door BSH Partyservice het aantal kilometers wordt verdubbeld voor de heen en terugreis. Dit is ook van toepassing als een artikel weer moet worden opgehaald.

Alle artikelen, behalve de springkussens kunnen ook worden afgehaald bij BSH Partyservice waardoor er geen extra kilometervergoeding wordt berekend. Springkussens worden ten alle tijde door BSH Partyservice afgeleverd en opgezet in verband met de veiligheid. Binnen Harlingen wordt er geen kilometervergoeding berekend en wordt alles gratis geleverd.

Hoe kun je vooraf rekening houden met wat de kilometervergoeding wordt? BSH Partyservice berekend €0,50 per kilometer. Onderstaand ziet u een voorbeeld hoe wij de kosten doorberekenen.

De gehuurde artikelen moeten worden afgeleverd op 8 kilometer afstand vanaf BSH Partyservice, dan moet BSH Partyservice zowel heen als terug rijden waardoor er 16 kilometer wordt berekend. Moeten de gehuurde artikelen ook weer door ons worden afgehaald zal er nogmaals 16 kilometer worden berekend waardoor het totaal op 32 kilometer komt en er €16,00 aan kilometervergoeding wordt berekend. Deze zal apart op de factuur vermeld staan.

Alleen verhuur artikelen afleveren:

Afstand 10km x 2 = 20km x €0,50 = €10,00 aan kilometervergoeding
Afstand 30km x 2 = 60km x €0,50 = €30,00 aan kilometervergoeding

Verhuur artikelen afleveren en ophalen

Afstand 10km x 4 = 40km x €0,50 = €20,00 aan kilometervergoeding
Afstand 30km x 4 = 120km x €0,50 = €60,00 aan kilometervergoeding

Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op.

Winkelwagen
Chat openen
BSH Partyservice
Hallo, kunnen we je helpen