Verhuur Party artikelen

Verhuur Party artikelen via BSH Partyservice

Via BSH Partyservice is het mogelijk om via onze website party artikelen te boeken en te bestellen. Of het nu gaat om partytenten, springkussens, tapinstallaties, diverse inrichting artikelen zoals tafels en stoelen of voor op een mooie zomerse avond een bbq of een opblaasfiguur voor de jarige sarah of abraham je kunt deze terug vinden in ons mooie overzicht van artikelen welke wij aanbieden.

Ballonnen kopen gevuld met helium

Naast verhuur bieden wij ook ballonnen aan in diverse combinaties welke gevuld zijn met helium. Met onze “Stel Zelf Samen” ballonnen configurator heb je een enorme keus aan combinaties en kun je kiezen uit kleur van de ballon of de kleur van de linten. Onze ballonnen zijn naast onze party artikelen verhuur een toegevoegde waarde op elk feest.

Na het boeken van onze party artikelen ontvang je een bevestiging per email met het overzicht voor één of meerdere dagen. Als de artikelen beschikbaar zijn zal je een email ontvangen met de bevestiging en dat de boeking definitief is. Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ook kun je ons volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

Resultaat 1–12 van de 98 resultaten wordt getoond

Winkelwagen
Chat openen
BSH Partyservice
Hallo, kunnen we je helpen